info@primeengineering.bg   +359 2 971 8960
ЗА НАС

Инфраструктура

Инфраструктура


Инфраструктура и организация

Следвайки стъпките на този нов пазарен подход, ПРАЙМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД преструктурира своята организация и я обнови изцяло.Екип

Днес, ПРАЙМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД разполага с екип специалисти: по продажби на нови машини и оборудване, следпродажбен сервиз и доставка на оригинални резервни части, договори за сервизно обслужване, консултанти по екологични проекти, логистика, счетоводство и сервизни услуги, ремонти извършвани в нашия сервиз или на место при клиента и дългогодишен опит с ротационни машини, въздуходувки и винтови компресори.Автоматизиране на процесите


През 2019г. ПРАЙМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД внедри SAP Business One CRM / ERP платформа за управление на бизнеса. Тази най-съвременна CRM / ERP система разполага с функционални модули за финанси, управление на взаимоотношенията с клиентите, управление на складовата база и производството, приемане и възлагане на поръчки, както и за отчети и анализи. Дейностите по обслужване на машини се проследяват и в мобилно приложение като всяка дейност е обвързана със сериен номер на машината и пълната история на услугите. Търговските дейности също се следят от стационарни и мобилни приложения.   

Сграден фонд

Офисът на ПРАЙМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД се премести през 2017г. в нова модерна сграда на булевард „Владимир Вазов“, а през 2019г. и в нов сервиз и складова база на булевард „Илиянци“ в София. Двете помещения са с площ около 600 м2, което ни предоставя добра работна среда и възможност да обслужим клиентите си по най-ефективният начин.

Сервиз

Нашият сервиз е изграден по предписание на производителите и оборудван с всички необходими машини и инструменти като: пясъкоструйна камера с винтов компресор, въздушен приемник и сушилня, вана за измиване и почистване на части с помпа и химически разтвор, инструменти за шлайфане и механично почистване, пълна гама пневматични инструменти и повдигащи системи.

 

За по-специални дейности разполагаме с пълна гама инструменти за разглобяване и сглобяване на въздуходувки, специални хидравлични инструменти с високо налягане за демонтиране на зъбни колела, хидравлична преса за монтаж на лагери и специални монтажни инструменти, комплектовани по предписания на производителите, прецизни инструменти за монтаж (пълнители, шублери, микрометри) за измерване и задаване на допуски. 


 Сервизните ни автомобили са оборудвани с най-съвременните инструменти - цифрови измервателни инструменти за налягане, вакуум и температура, виброметър за проверка на състоянието на лагерите, инструменти за проверка на напрежението и подравняване на ремъците, инструменти за измерване на шума и за наблюдение на работата на електрическите двигатели. Поддържат се наличности от най-необходимите резервни части и аксесоари.


Автопарк

Разполагаме с 5 автомобила обслужващи нашите клиенти.

Клиенти, които ни се довериха

Адрес: Бул. Владимир Вазов № 9, етаж 5 1510 София, България T +359 2 971 8960 F +359 2 971 8961

Сервизен център: НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119 1220 София, България T +359 2 931 0700 F +359 2 971 8961

cron