ЗА НАС

Инфраструктура

Инфраструктура

Инфраструктура и организация

В резултат на ограниченията на Covid-19 и нарастващата нужда от мобилност, Прайм Инженеринг вече внедри от 2019 г. платформата SAP Business One CRM/ERP за всички дейности, включително управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), дистанционно управление на всички оферти за продажба, продажби поръчки и поръчки за покупка, складиране, логистика и свързаните с тях финанси, счетоводни операции, отчитане и анализи, хоствани в облачното пространство. Сервизните дейности се следят в мобилно приложение и всяко сервизно обаждане е свързано със серийния номер на всяка машина и с пълната й сервизна история. А продажните дейности се следят, както от стационарни така и от мобилни приложения.

 

Екипът

Прайм Инженеринг разполага с екип от професионалисти, в отдели: продажби, сервизни договори, консултации по екологични проекти, логистика и счетоводство. Предлага се и сервиз за ремонти , както и посещение на място за профилактика на ротационни машини и по-специално на въздуходувки и вакуумни помпи.

 

Помещения

Прайм Инженеринг се намира на булевард „Илиянци“, ж.к. Военна рампа в София. Помещенията на фирмата включват складова и сервизна база.

 

Сервиз

Нашият сервиз е оборудван с пълна гама подемно оборудване, пясъкоструйна инсталация със сгъстен въздух, измиваща машина за химическо почистване на части, инструменти за шлайфане и механично почистване и пълна гама инструменти с пневматично задвижване.

За по-специални дейности имаме на разположение пълна гама от инструменти за демонтаж и монтаж на въздуходувки, специални хидравлични инструменти за високо налягане за демонтаж на зъбни колела, хидравлична преса за монтаж на лагери и специални монтажни инструменти, изработени по предписания на производителите, прецизни монтажни инструменти (пълнежни марли, дебеломер, микрометри) за измерване и настройка на допуски.

 

За дейности на закрито и открито сме оборудвани с най-съвременни инструменти, като цифрови предаватели за налягане, вакуум и температура, виброметър за проверка състоянието на лагерите, инструменти за проверка на напрежението и подравняване на ремъците, инструменти за измерване на шума и за наблюдение работата на електродвигателя.

 

Транспортни средства

Дейностите на открито се извършват със собствени автомобили.

 

Наличност

За ефективната и бърза поддръжка на своите клиенти, Прайм Инженеринг поддържа достатъчна наличност от вакуумни помпи и аксесоари, готови за незабавна доставка.

Вътрешните ремонти и сервизните дейности на място са подкрепени и от запас от необходими резервни части и аксесоари.

Клиенти, които ни се довериха

Централен офис: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119, 1220 София, България T +359 2 971 8960 F +359 2 971 8961

Сервизен център: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119 1220 София, България T +359 2 931 0700 F +359 2 971 8961

cron