УСЛУГИ

Консултации при проектиране и избор на оборудване

Консултации при проектиране и избор на оборудване

Внимателно проучваме вашите нужди, за да ви предложим най-подходящото на оборудване!


Ние ви предлагаме нашите задълбочени познания за всяко приложение и технически съвети при избора на оборудване. Проектиране на въздуходувни аерационни системи в пречиствателни станции за отпадъчни води, пневмотранспорт на насипни материали, сложни вакуум системи или промишлени системи за разпределение на сгъстен въздух.

Благодарение на нашия дългогодишен опит в проектирането и подбора на оборудване за екологични проекти и обществени проекти в енергетиката и индустриалния сектор, ние сме в състояние да подкрепим всеки проект от предварителния (идеен) етап на проектиране до окончателното завършване - от началната фаза при подаване на оферта до възлагането на офертата и реализацията на проекта.

Подготвяме пълен набор от  документи за участие,включващи пълни спецификации на продукта, общи схеми, диаграми за процесите, документи за осигуряване на качество и сертификати за изпитване.


В допълнение към нашата ежедневна практика е да знаем подробности за приложенията на клиента и да предлагаме правилния размер и конфигурация на машините за всеки проект!

 

 

Клиенти, които ни се довериха

Централен офис: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119, 1220 София, България T +359 2 971 8960 F +359 2 971 8961

Сервизен център: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119 1220 София, България T +359 2 931 0700 F +359 2 971 8961

cron