УСЛУГИ

Договори за сервизно обслужване

Договори за сервизно обслужване

Предлагаме договори за сервизно обслужване и поддръжка с предимство за клиента, за да ви подкрепим в постигането на производствените цели.

  • Гаранциите се предоставят от производителите и могат да бъдат удължени до 3 години за въздуходувки и до 5 години за въздушни компресори.
  • Поддръжка и ремонт на въздуходувки / въздушни винтови компресори / вакуум помпи на всички водещи производители (Aerzen, Atlas Copco, Kaeser, Garner Denver, Ingersoll Rand, Hydrovane, Busch, Becker, Elmo Rietschle и други).
  • Договорите за сервизна поддръжка са съобразени с вашите нужди и осигуряват безпроблемната работа на цялото ви оборудване - въздуходувки, компресори и вакуум помпи.


ПОПИТАЙТЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ ОТ НАШ СЕРВИЗЕН ИНЖЕНЕР


Преди да решите да сключите договор, препоръчваме да поискате безплатно посещение, за да бъде извършена проверка на техническото състояние на вашите машини и да ви изготвим коректна оферта.

 

 


Договори за техническа поддръжка и сервиз

  • Договорите за техническа поддръжка и сервиз обхващат период от 1 до 2 години, в зависимост от приложението, по време на който ние поемаме изпълнението на всички планирани сервизни задачи.
  • Този период може да бъде автоматично удължен след изтичането му 
  • Обслужването се планира на всеки 2000 или 4000 часа работа и в периоди, които не трябва да надвишават 6 месеца или 1 година.
  • Сервизните посещения включват смяна на масло, въздушен филтър, маслен филтър, подмяна на маслоотделителя (сепаратор) - където е приложимо - проверка и подмяна на уплътняващи елементи на вала, проверка и подмяна на периферни износващи се части и ремъци.
  • По време на всяко посещение се извършва пълна проверка на машината, включително проверка на състоянието на маслото и за течове на масло, регулиране на ремъка, проверка на работата и правилното функциониране на предпазния клапан, измерване на вибрациите и проверка на лагерите, налягане, температура и мощност.
  • Договора включва всички разходи за резервни части, труд и пътуване, с посещение на нашия сервизен специалист на всеки 6 месеца.
  • Чрез допълнително споразумение има възможност за извършване на допълнителни посещения при интервали от 3 месеца, така че вашето собствено участие в надзора да бъде сведено до минимум.
  • Между планираните посещения нашите техници са на разположение в уговорено време за реакция, когато е необходимо или при възникването на повреди.
  • Не се начисляват такси, ако намесата се покрива от гаранцията за части и труд в рамките на предмета на договора. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Договорите за техническа поддръжка и сервиз гарантират високата ефективност и дългия експлоатационен живот на вашата инвестиция и ви осигуряват спокойствие.


Споразумението за ниво на обслужване може да включва преференциално време за реакция, честота на планираните посещения за сервиз, осигуряване на оборотна машина, и др.

 

 

 



Бърз отговор

На разположение сме да отговорим на вашата заявка за обслужване в кратки срокове

 

  

 




24/7 Техническа поддръжка

Предлагаме безплатна проверка на техническото състояние на вашите машини, с цел да предотвратим евентуални щети. Екипът ни е винаги на ваше разположение.






Гаранция за качество

Осигуряваме безплатно стартиране на нови машини и обучение на място, гарантирайки безпроблемна работа. Гаранциите се предоставят от производителите и могат да бъдат удължени до 3 години за въздуходувки и до 5 години за компресори.



 




Договори за сервиз и поддръжка

Предлагаме договори за сервизно обслужване съобразени с вашите нужди, за да подсигурим постигането на производствените ви цели.


 



Машини под наем или подмяна
При необходимост от основен ремонт, който трябва да бъде извършен в нашият сервиз, можем да ви предоставим оборотна машина, за да не се прекъсва производствения процес.

 
 
 
 
 
 

Клиенти, които ни се довериха

Централен офис: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119, 1220 София, България T +359 2 971 8960 F +359 2 971 8961

Сервизен център: (Map) НПЗ Военна рампа, бул. Илиянци 119 1220 София, България T +359 2 931 0700 F +359 2 971 8961

cron